Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΡΠΙΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ!!!


Σ΄ ένα άθλημα που ακόμα δεν έχει μολυνθεί με το δηλητήριο της ντόπας και που το βρώμικο χρήμα απουσιάζει όπως απουσιάζουν και οι “νταβαντζήδες” που κυριαρχούν σε άλλα λαοφιλή αθλήματα… τα Ελληνόπουλα μας κάνουν υπερήφανους για ακόμα μία φορά!
Οι κοπέλες μας παίζοντας κυριολεκτικά ΜΟΝΟ για το Εθνόσημο και την ΤΙΜΗ τους έφτασαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την Παρασκευή στις 4 μ.μ. παίζουν με την διοργανώτρια Κίνα διεκδικώντας το Χρυσό Μετάλλιο μέσα στην έδρα της πανίσχυρης αυτοκρατορίας των υγρών αθλημάτων. Ευχόμαστε ότι καλύτερο αλλά ακόμα και να ηττηθούν την Παρασκευή τις τιμούμε για τον καλό αγώνα που έχουν δώσει ως τώρα, όπου αήττητες κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και να μας κάνουν έστω και για λίγο υπερήφανους σαν Έλληνες.

 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Πρωταθλήτρια κόσμου η Εθνική Γυναικών στην υδατοσφαίριση


Στη κορυφή του κόσμου βρίσκεται η Εθνική Ομάδα Γυναικών στην υδατοσφαίριση μετά την επικράτηση της έναντι της Κίνας με 9-8 στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, που διεξάγεται στη Σαγκάη. 





3 σχόλια:

  1. Αυτή τη στιγμή προηγείται η Εθνικάρα μας με 9-6 επί της Κίνας!!!7 λεπτά μακριά από το χρυσό στο τελευταίο οκτάλεπτο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΕΛΛΑΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα πρώτη !!Κίνα δεύτερη και Ρωσία τρίτη.Γουστάρωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή