Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Δεσομορφίνη, φαρμάκων για τους φτωχούς, σκοτώνει όλα τα θύματά του

Δεσομορφίνη, φαρμάκων για τους φτωχούς, σκοτώνει όλα τα θύματά του.  44727.jpegΗ αστυνομία της πόλης της Ούφα βρήκε μια φωλιά φάρμακο σε ένα από τα διαμερίσματα της πόλης. Η αστυνομία βρήκε μια έγκυο γυναίκα και δύο νεαρές μητέρες σε κατάσταση μέθης ισχυρό ναρκωτικό σε ένα κοινό διαμέρισμα της πόλης στο Aurora Street. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η επίπεδη χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή ενός από τα πιο επικίνδυνα ναρκωτικά - δεσομορφίνη, η οποία είναι γνωστή στη Ρωσία ως «κροκοδείλια». Σε αντίθεση με ηρωίδα, το φάρμακο είναι διαθέσιμο σε σχεδόν κανέναν. Τα συστατικά για την παραγωγή δεσομορφίνη μπορούν να αγοραστούν σε μια κοινή φαρμακείο χωρίς συνταγές. Ένα άτομο, που εθίζεται σε κροκόδειλο, αρχίζει συνήθως να σαπίζει ζωντανή.
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ένα 28-year-old man, έχει συλληφθεί. Ο άντρας είπε στην αστυνομία ότι το διαμέρισμά του έγινε ένα κρησφύγετο φαρμάκων για ένα χρόνο πριν, λίγο μετά το θάνατο της μητέρας του.Ξεκίνησε την κατανάλωση λόγω της κατάθλιψης, αλλά η βότκα μόνο κατέστησε δυσκολότερη. Ο άνθρωπος που φοβόταν για την απόπειρα αυτοκτονίας, και ένας φίλος του του είπε να δοκιμάσει δεσομορφίνη, ένα φάρμακο είναι κοινώς γνωστό ως Krokodil (κροκόδειλος). Ο άνθρωπος άρχισε να παίρνει το φάρμακο και στη συνέχεια έγινε φίλος με άλλους ανθρώπους οι οποίοι ήταν επίσης εθισμένος στην Krokodil.
Όταν το θηλυκό τοξικομανών ήρθε στα συγκαλά τους, η αστυνομία να τους ανακρίνουν. Αποδείχθηκε ότι η παλαιότερη από τις γυναίκες δεν ήταν καν 30 ετών. Κατά κανόνα, desomorphion στροφές τοξικομανών σε ηλικιωμένους ανθρώπους πολύ γρήγορα. Ένα άτομο, που αρχίζει να παίρνει αυτό, χάνει το χρόνο της ζωής του με κάθε δόση.

Μία από τις γυναίκες είπε ότι επισκέπτεται το διαμέρισμα στην οδό Aurora κάθε μέρα, να πάει εκεί από όλη την πόλη. Δέκα ετών, ο γιος της που συνοδεύει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψή της στην den ναρκωτικών. Ενώ η γυναίκα έπαιρνε μια δόση, το αγόρι περίμενε έξω της.
Οι γυναίκες είχαν κάνει το φάρμακο για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο.Όλοι τους είπαν ότι πριν από δεσομορφίνη θα καπνίζουν μαριχουάνα μερικές φορές μόνο για διασκέδαση. Πιστεύεται γενικά ότι στις μέρες μας ποτ δεν είναι ένα φάρμακο. Θα καπνίζουν μαριχουάνα σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες - στα σχολεία και σε αξιοσέβαστο μέρη, απλά για να διασκεδάσουν. Ωστόσο, όπως λένε οι τοξικομανείς, αυτές που καπνίζουν ποτ για πρώτη φορά, στέκονται σε μια μακρά, όπως για την ηρωίδα.
Αυτό ακριβώς συνέβη με τους συλληφθέντες τις γυναίκες. Μετά τη μαριχουάνα, αποφάσισαν να πάρουν χασίς και ηρωίνης. Ήθελαν όλο και περισσότερο. Όταν ξέμεινε από χρήματα, οι γυναίκες είχαν να επιλέξουν το «ναρκωτικό των φτωχών" - δεσομορφίνη.
Σχεδόν κάθε τοξικομανής έχει επίγνωση της κατάστασης βρίσκονται in. Κατά κανόνα, θέλουν να αποχαιρετήσουν τον εθισμό τους. Οι γυναίκες από Ούφα δεν ήταν καμία εξαίρεση. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά για να βοηθήσει τις γυναίκες. Ένας από αυτούς τελικά αποφάσισαν να ενώσουν τη διαίρεση Ούφα της οργάνωσης Μετασχηματισμού της Ρωσίας.
Η ίδια η οργάνωση θέσεις ως κέντρο αποτοξίνωσης για το αλκοόλ και ναρκωτικών τοξικομανείς. Ωστόσο, η οργάνωση έχει κερδίσει τη φήμη ενός ολοκληρωτικού αίρεση στη χώρα. Όταν γίνεστε μέλος της οργάνωσης, τοξικομανείς γίνει αντικείμενο βίας και διαφόρων μορφών της ταπείνωσης σε τακτική βάση.
Ένα μέλος του προγράμματος της οργάνωσης, τοξικομανής, πέθανε σε ένα από τα κέντρα αποκατάστασης της την άνοιξη του 2009. Η δραστηριότητα της οργάνωσης είχε ανασταλεί τον Νοέμβριο του 2010, αν και αρκετές των περιφερειακών τμημάτων του συνέχισε να δουλεύει σαν να μην συνέβη τίποτα.
Ένα από τα τμήματα εκείνα που άνοιξε το Ufa. Η παραπάνω γυναίκα ήρθε στο κέντρο σε μια ελπίδα να ξεφύγουν από την κόλαση, αλλά η ίδια βρίσκεται σε μια διαφορετική μορφή της κόλασης αντ 'αυτού.
Όπως και άλλα μέλη του Μετασχηματισμού της Ρωσίας, η γυναίκα είχε χρησιμοποιηθεί ως σκλάβος σε πολλές επιχειρήσεις της οργάνωσης. Όλα τα κέρδη που έλαβε από την εργασία τους, μεταφέρθηκε στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στην περιοχή Κεμέροβο. Η γυναίκα είχε την τύχη να ξεφύγουν από την οργάνωση.Κατέληξε στο συμπέρασμα για τον εαυτό της ότι δεν υπήρχε καμία ελπίδα γι 'αυτήν. Σταμάτησε, και κροκόδειλος ήταν ήδη περιμένει το θύμα του.
Anatoly Berestov, Διδάκτωρ Ιατρικών Επιστημών, ένας άγαμος ιερέας, είπε σε μια συνέντευξη με Pravda.Ru ότι δεσομορφίνη εξάρτησης από τα ναρκωτικά ήταν νόμιμη στη Ρωσία.
«Είναι νόμιμο, το κράτος πωλεί αυτό το φάρμακο στα καταστήματα τα ναρκωτικά. Κάποιος μπορεί να πάει εκεί και εύκολα να αγοράσουν κωδεΐνη φάρμακα που λαμβάνουν οι άνθρωποι όταν έχουν πονοκεφάλους ή βήχα. Μαφία των ναρκωτικών αγοράζει τα φάρμακα σε τεράστιες ποσότητες. Οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν ότι εύκολα.
"Δεσομορφίνη είναι ευρέως διαδεδομένη στη Ρωσία σήμερα είναι πολύ πιο επικίνδυνο από ό, τι ηρωίδα ή άλλους τύπους φαρμάκων οπίου εξαρτημένος ηρωίδα έχει μια ευκαιρία να γίνουν θεραπευτεί από τον εθισμό του ή της -... Είναι δυνατή σε 3 από 100 περιπτώσεις δεσομορφίνη σκοτώνει όλα τα των θυμάτων της και να τους σκοτώσει πολύ γρήγορα μια ηρωίδα εξαρτημένος μπορεί να ζήσουν μέχρι και έξι ή επτά χρόνια Η ζωή ενός εθισμένου δεσομορφίνη είναι πολύ μικρότερη -.. τα δύο έτη Κάποιοι μπορεί να το πάρετε για πέντε χρόνια, αλλά πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν μετά τη λήψη. την πρώτη δόση αυτού του φαρμάκου.
"Αυτό είναι ένα φοβερό ναρκωτικά, και το κράτος πρέπει να κάνει κάτι για να σώσει τους νέους από την ομαδική αυτοκτονία», δήλωσε ο Ανατόλι Berestov.
Arthur Priymak 
Pravda.Ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου