Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη προσχεδιασμένη παγκόσμια οικονομική αναστάτωση και γιατί βιάζονται να εγκαθιδρύσουν μια: Παγκόσμια κυβέρνηση και κυριαρχία!






Η εξόντωση των οικονομιών αποσκοπεί στη δημιουργία ενιαίου παγκόσμιου νομίσματος! Πως μπορούμε να ανατρέψουμε τα βδελυρά σχέδια των κύκλων της ανομίας; Γιατί οι Έλληνες και η Ελλάδα αποτελούν το φόβητρο των ανόμων γεγονός που δικαιολογεί και τη στοχοποίηση τους.
 
Η προσχεδιασμένη παγκόσμια οικονομική αναταραχή εύλογα κάνει τους περισσότερους ανθρώπους να αναρωτιούνται για το τι μέλει γενέσθαι στον πλανήτη μας. Η απειλή της χρεωκοπίας ακόμη και σε χώρες που παρουσιάζονταν ως οικονομικές αυτοκρατορίες δημιουργεί ποικίλες ανασφάλειες και φόβους σ’ ολάκερη την οικουμένη. Τι συμβαίνει; Ποιοι είναι τελικά αυτοί που κινούν τα νήματα και που στοχεύουν; Γιατί οι πολιτικοί και εν γένει οι περισσότεροι ηγέτες της πλειονότητας των χωρών κλίνουν γόνυ ενώπιον τους και χωρίς υπερβολή καταντούν ασήμαντες μαριονέτες και ευτελή πιόνια στη σατανική σκακιέρα τους; Τι είναι αυτό που τους καθιστά υποτελείς και τυφλά όργανα στα βδελυρά σχέδιά τους; Είναι άραγε χαμηλό το νοητικό επίπεδό τους, φοβούνται και εκβιάζονται ή πιστεύουν πως με το «φόρο υποτέλειας» που συνειδητά και απροκάλυπτα τους παρέχουν για λογαριασμό ολάκερων λαών κερδίζουν χρόνο για τους λαούς που εκπροσωπούν;
Αυτό ωστόσο, που παρατηρείται πλέον και δια γυμνού οφθαλμού είναι η αδικαιολόγητη βιασύνη στην επίτευξη των στόχων συγκεκριμένων και γνωστών πλέον σ’ όλους κύκλων της ανομίας. Και αυτή η βιασύνη τους αφήνει εκτεθειμένους, αφού είτε δεν προλαβαίνουν είτε νιώθουν τόσο σίγουροι για την επιτυχία τους που δεν εξαφανίζουν ούτε τα ίχνη της ασυδοσίας τους!  Γιατί είναι εμφανής η προσπάθεια που καταβάλουν προκειμένου να επιβάλλουν μια παγκόσμια ισχυρή κυριαρχία. Είναι εμφανές το εγχείρημα που αποσκοπεί στην προετοιμασία του εδάφους για την έλευση της παγκόσμιας κυβέρνησης που ήδη ορισμένοι ανόητοι ηγέτες της μιας πεντάρας πιπιλίζουν ως καραμέλα... Άλλωστε προχωρούν, όπως πιστεύουν με βάση τα όσα λέγει ο προφήτης Δαυίδ στους ψαλμούς και θεωρούν καθήκον τους να συμβάλουν με οιονδήποτε τρόπο στην εφαρμογή του σχεδίου τους... (Υπέταξε λαούς ημίν, καί έθνη υπό τους πόδας ημών. Εξελέξατο ημίν την κληρονομίαν εαυτώ, την καλλονήν Ιακώβ, ην ηγάπησεν... Εβασίλευσεν ο Θεός επί τα έθνη, ο Θεός κάθηται επί θρόνου αγίου αυτού. Άρχοντες λαών συνήχθησαν μετά του Θεού Αβραάμ, ότι του Θεού οι κραταιοί της γης, σφόδρα επήρθησαν... Οτι ιδού οι βασιλείς της γης συνήχθησαν, διήλθοσαν επί το αυτό. Αυτοί ιδόντες ούτως εθαύμασαν, εταράχθησαν, εσαλεύθησαν, τρόμος επελάβετο αυτών... ψαλμ. 46 και 47 )
Για να πετύχεις όμως καλοί μου χριστιανοί, ένα ασύλληπτο στον ανθρώπινο νου τέτοιο στόχο μιας παγκόσμιας δηλαδή κυριαρχίας χρειάζεται να διαθέτεις και τα ανάλογα όπλα. Αυτά άλλωστε θα σου παράσχουν την απαραίτητη ασφάλεια αλλά και την ισχύ αυτών ή αυτού(Αντιχρίστου) που θα κινούν τα νήματα της εξουσίας. Αρκεί λοιπόν μια προσεκτική διεισδυτική ματιά για να διαπιστωθεί πως ένας μοχλός ισχύος στην επίτευξη του μύχιου σκοπού είναι η οικονομία.
Ο κοινός νους αντιλαμβάνεται σήμερα πως η οικονομία αποτελεί ένα από τα ισχυρά χαρτιά στα χέρια των εκφραστών της ανομίας. Ερευνώντας και παρατηρώντας προσεκτικά ποιοι κινούν τα νήματα της παγκόσμιας οικονομίας και με ποιο ακριβώς τρόπο θα ανακαλύψουμε πέραν των επιφανειακών δήθεν επιστημονικών αναλύσεων και τους πραγματικούς ξεκάθαρους πλέον στόχους τους... Γιατί με τις πονηρές μηχανορραφίες που βασίζονται σε σχεδιασμούς δεκαετιών υποδούλωσαν σιγά- σιγά ολάκερες χώρες με το αθόρυβο αυτό όπλο. Και όπως όλοι οι κατακτητές επέβαλλαν αυστηρούς κανόνες λειτουργίας και σκληρούς νόμους μέσα από μια τεχνητή εικονική ευημερία. Έχτισαν πύργους ψευδαισθήσεων  με τη βοήθεια της τεχνολογίας που ελέγχουν σχεδόν στο σύνολό τους  μέσα στους οποίους άρχισαν να φυλακίζουν τους σκλάβους τους!
Τα πρώτα θύματα
 
Οι ΗΠΑ ήταν το πρώτο θύμα τους. Η χώρα αυτή άλλωστε τους πρόσφερε μέσα από τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της την πλήρη κάλυψη ώστε να δραστηριοποιηθούν χωρίς πρόβλημα και να την αιχμαλωτίσουν σταδιακά με τα αθόρυβα αλλά ισχυρά όπλα που διαθέτουν. Συγκεκριμένα έλεγξαν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της και μέσω της ελεγχόμενης μασωνίας διείσδυσαν σε όλα τα πόστα της εξουσίας, στρατιωτικής, δικαστικής και εκτελεστικής -πολιτικής. Κινούσαν τα πιόνια στη σκακιέρα και επέβαλαν χωρίς οι ίδιοι να βγαίνουν μπροστά τις γραμμές τους. Εξόντωναν δε συστηματικά και με διάφορους τρόπους αυτούς που αντιτάσσονταν και εμπόδιζαν τους στόχους τους με πολιτικές και οικονομικές εγκληματικές πράξεις. Δεν θα μείνουμε όμως στην ανάλυση του τρόπου που κινείται η πολεμική αθόρυβη μηχανή ούτε θα αναλύσουμε την σατανική τακτική τους γιατί θα χρειαζόταν πλήθος σελίδων για να την περιγράψουμε. Βέβαια και αυτό απαιτείται κάποτε να γίνει γιατί θα πρέπει κάποιος για να αντιμετωπίσει μια εχθρική αμιγώς κατάσταση να γνωρίζει επακριβώς πως αυτή λειτουργεί και κινείται. Αν δεν γνωρίζεις τον εχθρό σου πως άλλωστε θα αντισταθείς;
Βγάζοντας μπροστά τις υπόδουλες ΗΠΑ, αφού προηγουμένως αφαίμαξαν και έβαλαν πλήρως στο χέρι ακόμη και τα αποθεματικά της σε χρυσό άρχισαν να συλλέγουν τρόπαια από τις συνεχείς αθόρυβες μάχες που έδιναν σε ελεγχόμενα μέτωπα  σε ολάκερο τον πλανήτη. Και ως τρόπαια νοούνται ο έλεγχος των πλουτοπαραγωγικών πηγών, ο έλεγχος της ενημέρωσης, ο έλεγχος των οπλικών συστημάτων, των χρηματιστηριακών αγορών κ.ο.κ. Εύκολα μάλιστα μετέτρεπαν με φοβερές στη σύλληψη επιχειρήσεις προπαγάνδας ολάκερους λαούς σε αμήχανα ζόμπι εξοντώνοντας κάθε μορφή αντίστασης τους (βλ. βιβλίο Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση εκδ. Αγαθός Λόγος)...
Δημιούργησαν μιαρές λέσχες (βλ. Τριμερής, Μπίλντεμπεργκ κ. ά.) που λειτουργούσαν ως δήθεν διευθυντήρια εξασφάλισης εξουσίας. Μέσω αυτών  αιχμαλώτιζαν εγωπαθείς, εγωκεντρικούς και ενίοτε ανίκανους  ψευτο-ηγέτες της πεντάρας, πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους μετατρέποντάς τους σε τυφλά όργανά τους άλλοτε με υποσχέσεις, άλλοτε με απειλές, με εκβιασμούς και με την εκπλήρωση ιδιοτελών επιθυμιών... Βέβαια ενίοτε ο φόβος της αποκάλυψης και η αντίδραση των λαών τους καθιστά ευέλικτους και προσεκτικούς, ενώ όσοι ηγέτες θέλησαν να αντιδράσουν και δεν υποτάχθηκαν κατηγορήθηκαν είτε ως εγκληματίες πολέμου είτε σπιλώθηκαν με ηθικά ή οικονομικά σκάνδαλα!
Τα βδελυρά τους σχέδια για παγκόσμιο κοινό νόμισμα
Τι όμως σχεδιάζουν τώρα με την τεχνητή οικονομική παγκόσμια αναστάτωση; Ο βασικός στρατηγικός στόχος, όπως διαπιστώνεται είναι διττός. Με συστηματικό τρόπο χτυπούν μέσω των ελεγχόμενων εκ των ιδίων οίκων αξιολόγησης και των κάθε λογής κερδοσκόπων και αλιγάτορων του χρήματος που διαθέτουν στον στρατό τους φαινομενικά ισχυρά νομίσματα της παγκόσμιας αγοράς, όπως είναι το γιεν, το δολάριο και το ευρώ. Με το χτύπημα αυτό αποσκοπούν στο να δικαιολογήσουν κατά ένα μέρος τη συσσώρευση του χρυσού στις αποθήκες τους, ώστε να μην προκληθούν υποψίες και προκληθούν άμεσες αντιδράσεις.
Με το νέο φοβερό οπλικό σύστημα, το οποίο βρίσκεται στο τελικό πειραματικό στάδιο (H.A.A.R.P) αλλά και τις ιαπωνικές επενδύσεις υψηλού ρίσκου στις ΗΠΑ εξόντωσαν στην κυριολεξία και απέκτησαν τον έλεγχο του ιαπωνικού νομίσματος γιεν και της οικονομίας της χώρας. Με τον υπερδανεισμό και την απειλή της χρεωκοπίας των ΗΠΑ κατάφεραν μια υποτιθέμενη αυτοκρατορία να χορεύει στο ρυθμό που εκείνοι δίνουν, κατά το παράδειγμα του αρκουδιάρη και της αρκούδας στα πανηγύρια... Με την ίδια μέθοδο βάλλουν συστηματικά τα τελευταία τέσσερα σχεδόν χρόνια και κατά του θεωρούμενου ισχυρού ευρωπαϊκού νομίσματος, δηλαδή του ευρώ και της ευρωπαϊκής οικονομίας.     
Μόλις ωστόσο οι σατανικοί αλιγάτορες, συλλέξουν το 80-90% του χρυσού, θα ρίξουν στο τραπέζι την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός νέου παγκόσμιου νομίσματος, που ήδη ετοιμάζουν στα καταχθόνια εργαστήριά τους. Ήδη τρία ισχυρά κέντρα σε Άμστερνταμ, Μόσχα και Τελ-Αβίβ μαζεύουν ότι κυκλοφορεί σε χρυσό... Εν συνεχεία τα τυφλά αυτά όργανα του Αντιδίκου, θα δικαιολογήσουν την αναγκαιότητα κοινού νομίσματος ρίχνοντας ως βορά στην αρένα τον ιδιόκτητο μηχανισμό της κερδοσκοπίας και τους λεγομένους οίκους αξιολόγησης που θα αχρηστεύσουν μετά την ολοκλήρωση του έργου τους... Άλλωστε το «οπλικό αυτό σύστημα» φαίνεται πως ολοκληρώνει την αποστολή του γι’ αυτό και οι ιδρυτές και εκφραστές του έχουν αρχίσει να το υποσκάπτουν φανερά μέσα από σειρά αδικαιολόγητων αποφάσεων που τους εξαναγκάζουν  το τελευταίο ειδικά διάστημα να λαμβάνουν!
Είναι λοιπόν λογικό πως ο έχων συσσωρευμένο στις αποθήκες του το χρυσάφι του πλανήτη θα έχει και τον πρώτο λόγο στο παγκόσμιο κοινό νέο νόμισμα. Και ο έχων τον πρώτο λόγο στο οικονομικό γίγνεσθαι καταλαβαίνετε πως μπορεί κάλλιστα να ηγηθεί και των υπολοίπων πραγμάτων. Μπορεί να καθορίσει τους όρους λειτουργίας της παγκόσμιας κυριαρχίας του αρχικά μέσω μιας νέας εικονικής ευημερίας που θα αποσκοπεί στο να αποκοιμίσει τους λαούς ώστε εύκολα να αποδεχθούν τη νέα κατάσταση. Στη συνέχεια όμως, θα επιβάλλει κατά τον αυτό τρόπο που επιβάλλονται στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία, στην Ιρλανδία, στην Ισπανία και αλλού τα απαράδεκτα μνημόνια παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας και των θησαυρών χωρών και λαών το εωσφορικό πλαίσιο λειτουργίας, το οποίο ήδη σιγά-σιγά προωθείται με νόμους και επιβάλλεται με συνταγές που εκπορεύονται μέσω του χρησιμοποιούμενου και ελεγχόμενου τεκτονισμού... Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι τέκτονες ως πιόνια εμπροσθοφυλακής στη σκακιέρα του Αντιδίκου θα αποτελέσουν και τα πρώτα θύματα του, αφού θα θυσιαστούν πρώτοι για να διαφυλάξουν τον βασιλιά του σκότους από απρόσμενες δημόσιες αμφισβητήσεις!  
Λύση διαφυγής
Κατόπιν αυτών εύλογα κάποιος δύναται να αναρωτηθεί και να ρωτήσει τι θα κάνουμε; Ποιος ο τρόπος αντίδρασης; Πως κατατροπώνονται τα βδελυρά σχέδια του εχθρού, που δεν είναι πλέον εκτός των τειχών της Ρώμης, όπως κάποτε ο Αννίβας αλλά εντός των τειχών; Καλοί μου άνθρωποι, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η γη και ολάκερος ο κόσμος ανήκει στον τριαδικό Θεό. Ζούμε στον Αμπελώνα του Κυρίου και οφείλουμε να εργαζόμαστε σ’ αυτόν κατά το παράδειγμα του καλού εργαζόμενου, προσδοκούμενοι στην καλή νοούμενη μισθοδοσία. Η πρώτη λοιπόν και αναγκαία αντίδραση είναι να αλλάξουμε αμέσως συμπεριφορά. Να σταματήσουμε πρωτίστως τη διαρκή εδώ και καιρό δαιμονική απεργία διαρκείας που όλοι μας λίγο πολύ κάνουμε απέναντι στο θέλημα και τις εντολές του Κυρίου του Αμπελώνα Ιησού Χριστού. Γιατί καλέ μου άνθρωπε αυτή η απεργία προκαλεί ανεργία, αεργία, απόγνωση, θλίψη, πόνο. Τι μισθό προσδοκείς να πάρεις καλέ μου χριστιανέ όταν απεργείς και δεν δουλεύεις στην «επιχείρηση» του κατόχου του Αμπελώνα που λέγεται πλανήτης γη; Δεν γνωρίζεις ότι οι αποδοχές σου εξαρτώνται από την πρόοδο της εργασίας σου; Αρκεί λοιπόν αυτή η αλλαγή ως πρώτη αντίδραση για να εκβάλλει ο τριαδικός Θεός ως πρόσωπα, ως οικογένειες, ως κοινωνίες, ως λαούς και χώρες κατά το παράδειγμα της οικογένειας του Λώτ από τον κίνδυνο της ολοκληρωτικής καταστροφής των σύγχρονων Σοδόμων και Γομόρρων...
Η λήξη από μέρους μας της απεργίας έναντι των εντολών του Κυρίου και η πλήρης συνειδητή ένταξη στα σχέδια του Θεού που έχει ως προϋπόθεση την κατάργηση των δικών μας ιδιοτελών σχεδίων. Θα συμβάλει στην ενίσχυση του θεοφιλούς απεργοσπαστικού μηχανισμού που θα διαλύσει για μια ακόμη φορά τα σχέδια του Αντίδικου περί παγκόσμιας κυριαρχίας. « Ώρυξαν προ προσώπου μου βόθρον και ενέπεσον εις αυτόν... Ο Θεός συντρίψει τούς οδόντας αυτών εν τω στόματι αυτών, τας μύλας των λεόντων συνέθλασεν ο Κύριος .... Και ερεί άνθρωπος’Ει άρα εστί καρπός τω δικαίω, άρα εστίν ο Θεός κρίνων αυτούς εν τη γη». (Ψαλμ. 56 και 57)
Και λήξη της απεργίας σημαίνει επαναφορά στον πνευματικό εκείνον πλούτο που αποτελεί την αφετηρία και τη βάση εκπόρευσης κάθε αγαθού. Του πλούτου που διαλύει κρίσεις και εξορίζει τον μιαρό Βεελζεβούλ στη μόνιμη κατοικία του στα έγκατα της αβύσσου.
Όσο απλή να ακούγεται και να φαίνεται η αντίδραση, καλέ μου χριστιανέ τόσο δύσκολη είναι στην εφαρμογή της. Γιατί ο Βεελζεβούλ, ως λέων ωρυόμενος θα επιχειρήσει με κάθε τρόπο να κατασπαράξει τους νέους μάρτυρες και ομολογητές που θα θελήσουν να βγουν τροπαιούχοι από την καλοστημένη αρένα του. Η άνευ όρων λοιπόν επιστροφή μας στον τριαδικό και μόνο αληθινό Θεό θα δώσει τέλος στην επικείμενη κυριαρχία του Αντιδίκου και θα ανοίξει νέους ορίζοντες. Είναι λοιπόν δική μας η απόφαση να αλλάξουμε ζωή και να εισέλθουμε συνειδητά στην εν Χριστώ κοινωνία που παρέχει την πραγματική ευτυχία και την παντοτινή αιώνια χαρά μέσα από τα αναστάσιμα εδέσματα μιας διαρκούς ανιδιοτελούς ουράνιας προσφοράς. Είναι στο χέρι μας η απόφαση να ενταχθούμε στο στρατό του Χριστού και να προχωρήσουμε με τα ανίκητα όπλα του Θεού σε μια νέα νίκη της Αλήθειας και του Φωτός. Οι Έλληνες άλλωστε είναι οι μόνοι που μπορούν να ανατρέψουν την όλη κατάσταση και να καταστρέψουν την παγίδα του Αντιδίκου. Φυσικά προϋπόθεση είναι να ξυπνήσουν από το λήθαργο της αγνωσίας και να ανακαλύψουν και πάλι τις ευεργετικές συνταγές της ορθόδοξης διαχρονικής σοφίας και γνώσης αλλά και των σοφών προγόνων τους.
 Γένοιτο Αμήν.

Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου