Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

AIDS: ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ "ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ" ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ-ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΟΥ




1587927Πολλές είναι οι θεωρίες συνωμοσίας, που έχουν αναπτυχθεί, σχετικά με την εμφάνιση και εξάπλωση του ιού του Aids, που τα ΜΜΕ, φυσικά δεν έχουν αναφέρει και πολλές φορές.
Ο Αμερικανός ακροδεξιός συγγραφέας, Γουίλιαμ Κάμπελ Ντάγκλας, του οποίου το βιβλίο «WHO Murdered Africa» είναι αποκαλυπτικός.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ο ιός κατασκευάστηκε και διαδόθηκε μετά από "έγκριση" του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καθώς στόχος ήταν ο αφανισμός του δυτικού πολιτισμού.
Επίσης, αναφέρει πως η διάδοση της νόσου του AIDS είναι ένα εργαλείο των κομμουνιστών, για την καταστροφή της Δύσης.
Οπως τονίζει το Aids μπορεί να διαδοθεί και με την παρουσία του φορέα σε έναν χώρο και όχι απραίτητα με το αίμα ή τη σεξουαλική επαφή.

Ο Ντάγκλας πιστεύει πως ο Π.Ο.Υ ελέγχεται από κομμουνιστές και οι γιατροί που εργάζονται εκεί, εμβολίασαν ορισμένους ομοφυλόφιλους, προκειμένου να καταστραφεί το αμερικανικό έθνος.

Υπάρχει, βέβαια, και μια άποψη κάποιων, που πιστεύουν πως το Aids είναι η τιμωρία των Μασόνων, οι οποίοι είναι -όλοι- ομοφυλόφιλοι και ελέγχουν όλη την Αμερική.
Γι' αυτό το λόγο ο Θεός, "έστειλε" τη νόσο, για να τιμωρήσει μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, που έχουν "αμαρτωλό" παρελθόν.
Μια άλλη θεωρία, που δημοσιεύθηκε στο γερμανικό περιοδικό "Geheim", το 1990, ανέφερε πως το 1969, αξιωματούχος του τμήματος Βιολογικών Ερευνών του Πενταγώνου, ο Donald McArthur, δήλωσε:
"Μέσα σε πέντε με δέκα χρόνια, θα είναι εφικτό να κατασκευάσουμε έναν νέο παθογόνο μικροοργανισμό, ο οποίος θα διαφέρει σε συγκεκριμένα σημεία από κάθε γνωστό ιό. Αυτό που θέλουμε είναι να προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα, γιατί εκεί σηρίζεται η ανθρώπινη υγεία".

Προφανώς και οι Αμερικάνοι ήθελαν να κατασκευάσουν ένα βιολογικό υπερόπλο, βασισμένο στο Aids.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου