Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Σκέψεις ενός τριαντάχρονου Έλληνα



Κύριοι καλησπέρα σας,
Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε εσάς και τις Οικογένειές σας, μακάρι να μας φωτίσει όλους το λαμπρό Φώς και να μας δώσει λίγη ακόμα αγάπη για την Πατρίδα μας και κατανόηση της Ιστορία της και την ικανότητα να ξυπνήσουμε την Ελλάδα μας και να την πάμε πιο μπροστά και πιο Ψηλά.
Γεννήθηκα το 1981 και μεγάλωσα μέσα στην Ελλάδα που έχτισε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ‘80, ο Κων/νος Μητσοτάκης με την νεόφερτη τηλεόραση κλπ 89-92, έπειτα οι εκσυγχρονιστές, ο κατακρεουργημένος (πιο πατριώτης σε σχέση με τους προκατόχους του για εμένα) Κώστας Καραμανλής και εκείνος ο οποίος όμως κατά πως φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού πλέον την καταλύει, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου.
Ζω λοιπόν 30 χρόνια και καλό δεν έχω δει να γίνεται. Είμαι καταπιεσμένος και πνιγμένος λόγω δικαίου όπως πολλοί άνθρωποι σήμερα…
Κι εγώ πάλι καλά, μορφώθηκα, πήρα δυο πτυχία όντας εργαζόμενος πολλές ώρες χωρίς να βγάλω άχνα γιατί έτσι θεωρούσα ότι ήταν η ζωή, απολύθηκα πριν από την κρίση αλλά βρήκα δουλειά, πήγα να υπηρετήσω την Ελλάδα μου και να τιμήσω τον Πατέρα μου και εν έτη 2011 και όντας 30 ετών εργάζομαι συνολικά σχεδόν 11 χρόνια και τα όνειρά μου, τα οποία δεν περιορίζονται στο πορτοφόλι μου, αργούν ακόμα να βρεθούν στον ορίζοντα….. σαν τη διαφήμιση του Johnnie Walker “I keep on walking”
Βλέπω κάθε μέρα λαθρομετανάστες, εγκληματίες ή μη… έψαξε κανείς να δει αν μπορούν να έρθουν αυτοί οι άνθρωποι εδώ…. αν δύνανται να ζήσουν σε λεγόμενο δυτικό πολιτισμό σε μια Ελλάδα που παράγει ανέργους; Σε μια Ελλάδα που έχει πρόβλημα με τους απέναντι (οι οποίοι και τους φέρνουν εδώ;) Αν θα κάνουν κάτι καλό ή απλά θα συνεχίσουν να είναι βάρος σε μια χώρα που δεν αντέχει επιπλέον ξένα βάρη; Οι ανεπτυγμένες ατμομηχανές της Ευρώπης γιατί δεν τους θέλουν; Εμείς γιατί τους κρατάμε; Γιατί οι Αφγανοί δεν έχουν πρεσβεία; (γνωρίζω γιατί. εσείς;)
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΑΣ ΜΟΥ ΑΣΥΛΟ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΒΟΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ (ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ; ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ;
ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΡΜΩΜΕΝΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ;
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΨΥΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ; ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ;
Χρόνια πια έχουμε μάθει να πηγαίνουμε στην εκκλησία ή να προσευχόμαστε στον Θεό να μας δίνει υπομονή και δύναμη για να αντέξουμε…. “βγαίνουν” προφητείες Αγιορειτών γερόντων και πολλοί λέμε ότι κοντά είναι η ώρα να γίνουν μεγάλα αλλά και δύσκολα πράγματα στον κόσμο, μιλάμε κάποιοι με ανθρώπους του Θεού για να μας δώσουν λίγη ελπίδα….. για να ξυπνήσουμε και να ενωθούμε προκειμένου να τον βοηθήσουμε ξανά και να πάμε μπροστά…. Βρισκόμαστε και κατοικούμε τον πιο ευλογημένο γεωγραφικά χώρο στον κόσμο που λέγεται Ελλάς και τον έχουμε αφήσει σε άσχετους, άξεστους, ανίκανους και άχρηστους οι οποίοι τα κέρδη τα δίνουν σε δανειστές που τους έκαναν πλούσιους αντί να τα δίνουν στους Έλληνες και στην Ελλάδα και να είμαστε εμείς ηγεμόνες των Βαλκανίων και ίσως και μεγαλύτερων περιοχών του πλανήτη μας. Οι ξένοι λένε ότι εδώ αν βάλεις ένα κομμάτι σίδερο στο χώμα θα φυτρώσει ολόκληρο χωράφι από δαύτα….. χάριν αστεϊσμού μεν αλλά δεν έχουν και πολύ άδικο…
Καλό το χρόνια τώρα, αποκαλυφθέν σκεπτικό του Κισινγκερ και του Σόρος και των λοιπών παγκοσμιοποιητών σχετικά με τους Έλληνες, καλά όλα όσα λέμε για την Ιστορία του αρχέγονου, και ικανού να δημιουργεί και να συνεισφέρει σε πολιτισμό και πλούτο διαχρονικά και σε όλο τον κόσμο, Έθνους μας.
Καλή η Ιστορία μας και σεβαστή. Φαίνεται όμως ότι όλος ο κόσμος σήμερα διαβάζει και λέει ότι έχουμε στο παρελθόν κάνει αυτό κι εκείνο αλλά δεν κάνει τίποτα κανένας ΣΗΜΕΡΑ.
Λέμε ότι περιμένουμε έναν ΗΓΕΤΗ να έρθει και να ανανήψει την κλινικά νεκρή Ελληνική οικονομία με απλούς τρόπους (υπαρκτούς αλλά μη αρεστούς σε διακεκριμένους οικονομολόγους και “κρατίδια”) αλλά και ταυτόχρονα να τα βάλει με όλους εκείνους που θέλουν να μας διατηρούν στην εντατική διασωληνωμένους για χρόνια και αν  χρειαστεί να μας ξυπνήσουν….. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
Θέλω λοιπόν να ρωτήσω εσάς τους αρθρογράφους του Antinews με σεβασμό αλλά και χωρίς να με ενδιαφέρει αν βρίσκεστε κοντά ή όχι στον Σαμαρά – εγώ αν και χρόνια ΝεοΔημοκράτης προτιμώ να μην πιστεύω κανέναν πλέον (ο Σαμαράς δεν έχει μαυρίσει…. ακόμα αλλά και δεν με έχει πείσει, δεν μιλάει στην Ελληνική ψυχή μου, η οποία πλέον δεν πιστεύει κανέναν έτσι χαριστικά και εύκολα): Πρόκειται κάποτε να έλθει κάποιος να αναλάβει να διώξει το κακό που μας κυβερνάει εδώ και κάμποσες δεκαετίες μήπως δούμε άσπρη μέρα;
Με σεβασμό και τιμή

Ν.Α.Δ.
ΥΓ:    Παρακαλώ εάν δημοσιευτεί μέρος η σύνολο του κειμένου να μην αναφερθεί το όνομά μου. Διότι δεν είμαι τίποτα άλλο από ένα απλό Ελληνόπουλο με όνειρα και αγάπη για την Γαλανόλευκη και την Πατρίδα του για το χώμα που πατάει, το νερό που πίνει, τον ήλιο που χαίρεται και τα νερά που κολυμπάει τα καλοκαίρια.
(σημείωση Antinews: δεν “πειράξαμε” την ορθογραφία και το συντακτικό)


πηγή : antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου