Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Διάφορα κωμικά και ευδιάθετα!!


Τι θέλουν πραγματικά οι σύγχρονοι άντρες;

Ο κάθε άντρας μπορεί να έχει τα δικά του γούστα, αλλά οι σημερινοί άντρες συμφωνούν σε αρκετά πράγματα τα οποία θεωρούν ιδιαιτέρως ελκυστικά σε μια γυναίκα. Ας δούμε ποια είναι αυτά αλλά και ποιοι είναι οι τύποι άντρα που θα συναντήσεις συχνά το 2010!

1. Το στήθος χωρίς σουτιέν που διαγράφεται μέσα από ένα μπλουζάκι φαίνεται ότι εξάπτει την ανδρική φαντασία. Αρκεί φυσικά να είναι στητό και σφριγηλό.

2. Τα μακριά μαλλιά: Οι περισσότεροι άντρες παραδέχονται ότι τα μαλλιά είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν σε μια γυναίκα και σίγουρα προτιμούν τα μακριά ατίθασα μαλλιά από τα καλοχτενισμένα που απαγορεύεται να τα αγγίξεις.

3. Τα ψηλά τακούνια: Άλλο ένα διαχρονικό αντρικό φετίχ που αρέσει σε όλους. Αρκεί φυσικά να ξέρεις να τα συνοδεύεις με το κατά­λληλο ντύσιμο.

4. Η αγάπη για την ταχύτητα: Μια γυναίκα που οδηγεί ένα γρήγορο αυτοκίνητο ή δείχνει ενδιαφέρον για το τελευταίο αγωνιστικό μοντέλο σίγουρα θα κερδίσει την προτίμηση των περισσότερων αντρών, που θα μπορέσουν έτσι να μοιραστούν αυτό το πάθος τους μαζί της.

5. Το τατουάζ σε ένα σημείο που δεν φαίνεται πάντα, όπως για παράδειγμα στον ομφαλό.

6. Να φοράει ζαρτιέρες: Ένας μύθος για το αντρικό φύλο που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, ανεξάρτητα από ηλικία ή κοινωνική προέλευση.

7. Οι μακριές καλλί­γραμμες γάμπες αρέσουν σε όλους τους άντρες, και με το δίκιο τους, γιατί σίγουρα αποτελούν ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία στην εμφάνιση μιας γυναίκας.

8. Να μιλάει άνετα για το σεξ: Οι περισσό­τεροι άντρες νομί­ζουν ότι αυτό είναι ένα αντρικό προνόμιο, αλλά μόλις ξεπεράσουν το πρώτο σοκ, συνήθως τους αρέσει μια γυναίκα που μιλάει για το σεξ χωρίς αναστολές και υποκρισίες.

9. Η ξενική προφορά: Η ιδέα ότι μια κοπέλα προέρχεται από κάποια άλλη χώρα αρέσει στους άντρες γιατί της προσδίδει κάποιο παραπάνω μυστήριο και διεγείρει το ένστικτο του κυνηγού που έχουν όλοι οι άντρες.

10. Το βλέμμα: Στους άντρες φαίνεται πως αρέσουν οι γυναίκες που τους κοιτάνε κατευθείαν στα μάτια χωρίς να χαμηλώνουν το βλέμμα, δείχνοντας έτσι αυτοπεποίθηση αλλά και ανεξάρτητο πνεύμα. Πέρασαν οι εποχές που προτιμούσαν τις χαμηλοβλεπούσες.

Μύθοι και αλήθειες
Αιώνια ερωτήματα και απαντήσεις (1η Πανελλήνια Έρευνα για τον Σύγχρονο Άνδρα - 2009)
31% προτιμούν τις ξανθιές:
O μύθος λοιπόν καταρρίπτεται αφού το ποσοστό είναι μόλις 31%. Το υπόλοιπο 69% δηλώνει ότι προτιμάει τις μελαχρινές.
87% κουτσομπολεύουν:
Ναι, το κάνουν σε ποσοστό 87%. Μόνο ένα 13% δηλώνει ότι παραμένει σοβαρό.

88% κλαίνε:
Κι όμως οι άντρες κλαίνε και μάλιστα σε ποσοστό 88%. Μόνον το 12% υποστηρίζει ότι δεν κλαίει και το πιστεύουμε αν θέλουμε.
47% είναι "μαμάκηδες":
Ναι, είναι σχεδόν οι μισοί. Το 47% δηλώνει ότι αγαπάει τη μητέρα του περισσότερο από τη σύντροφο - σύζυγο, όμως το 53% δηλώνει ότι αυτό δεν ισχύει.

Και οι τύποι του άντρα σήμερα:

Ο πάντα μετρημένος: Η εμφάνιση του ηθοποιού Δημήτρη Δρόσου παραπέμπει στον «νοικοκύρη» της διπλανής πόρτας. Μια φιγούρα υπαρκτή, ακόμα και στους καιρούς που διανύουμε.

Αναγνωρίσιμος τόσο από τις κινηματογραφικές του δουλειές («Η Φανέλα με το Εννιά», «Peppermint», «Ο Καλύτερος μου Φίλος» κ.ά.) όσο και για τα διαφημιστικά σποτ στα οποία έχει πάρει μέρος, αποτελεί στον χώρο του θεάματος το alter ego του Έλληνα μικροαστού, με τα καλά του και τα στραβά του.

Αποτελώντας και ο ίδιος ένα (πρό)τυπο άνδρα, δεν έχει αντίρρηση να μιλήσει για τα άλλα, τα «ιερά»: «Δεν υπάρχουν διαχρονικά πρότυπα στον κόσμο του θεάματος, μια και η τέχνη του ηθοποιού είναι εφήμερη και αφορά μόνον την εποχή του.

Ακόμα και εκείνα που σώζει ο κινηματογράφος, είναι δείγματα της εποχής που τα καθιέρωσε. Φυσικά και υπήρξαν πρότυπα, που είτε ξεχώρισαν για την εμφάνιση και τον δυναμισμό τους (Αλεξανδράκης, Κούρκουλος) είτε για την πνευματικότητα και την πληθωρικότητά τους (Χορν, Κατράκης, Λογοθετίδης) είτε για το χιούμορ τους δυνατό γνώρισμα της ανδρικής προσωπικότητας (Χατζηχρήστος, Βουτσάς)».

Ερχόμενος στο τώρα επισημαίνει ότι αν και τα χαρακτηριστικά της ανδρικής ταυτότητας έχουν αλλάξει, υπάρχουν στοιχεία συνέχειας (λ.χ. η προσήλωση στην οικογένεια), στοιχεία αρνητικά (όπως το ανδρικό ηγεμονικό μοντέλο που κληρονόμησε από την παράδοση), αλλά και θετικά: «Το ότι προσπαθεί να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις της εποχής. Π.χ. η διάθεση του ελεύθερου χρόνου του εκφράζεται δημιουργικά απο ένα σύνολο δραστηριοτήτων. Είναι επίσης πιο ‘’ανοιχτός’’ στις αντιλήψεις του και αποδέχεται τη νέα θέση της γυναίκας, μέσα από την έννοια της ισότητας».

Μεσήλικες γαμπροί: Οι σύγχρονοι άνδρες παντρεύονται όλο και πιο αργά τα τελευταία χρόνια, αφού πρώτα έχουν τακτοποιηθεί επαγγελματικά και έχουν διαμορφωθεί ευοίωνες οικονομικές συνθήκες για το μέλλον, μια τάση που έχει πλέον σταθεροποιηθεί.

Συγκεκριμένα, το 1999 η μέση ηλικία πρώτου γάμου ήταν τα 30,3 έτη για τους άνδρες (26,5 για τις γυναίκες), όταν το 1980 η πρώτη ηλικία πρώτου γάμου για τους άνδρες ήταν τα 26 έτη (23 για τις γυναίκες). Στη δεκαετία που διανύουμε, η μέση ηλικία γάμου εξακολουθεί να ανεβαίνει και να προσεγγίζει τα 35 χρόνια. Η παροιμία που καλούσε τους άνδρες να παντρευτούν μικροί ή, αλλιώς, να καλογερέψουν πλέον αναφέρεται μόνον ως χαριτολόγημα

.

Βότανα και ζώδια

Τα βότανα είναι ευεργετικά για τον οργανισμό μας και αυτό βασιλεύει σαν πεποίθηση για εμάς..
Η σύνδεση των βοτάνων με τα ζώδια είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και πολλοί αλχημιστές και εσωτεριστές έχουν πειραματιστεί πάνω σε αυτή τη σχέση.

Εμείς θα αποπειραθούμε με χιούμορ, να δώσουμε μια συσχέτιση μερικών από των πιο γνωστών βοτάνων με τα ζώδια.
Κάθε ζώδιο στην παραδοσιακή αστρολογία αντιστοιχεί και σε ένα μέρος του σώματός μας.

ΚΡΙΟΣ (Κεφάλι)
Πιείτε ΒΑΣΙΛΙΚΟ που θεραπεύει τους νευρικούς πονοκεφάλους, που προέρχονται από την ευρεθιστότητα και το πείσμα σας.
Εναλλακτικά έχετε πρόχειρη πολλή ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ, για να καταπραϋνετε τις συχνές ημικρανίες από το «Υπερεγώ», που τσιτώνει τα εγκεφαλικά σας τοιχώματα.

ΤΑΥΡΟΣ (λαιμός)
Οτι πρέπει για εσάς η συχνή χρήση του ΣΑΜΠΟΥΚΟΥ, που βοηθά στον πονόλαιμο και στη φαρυγγίτιδα, μια που οι περισσότεροι δεν βάζετε γλώσσα μέσα σας και ο συχνός θυμός σας, εστιάζεται στο λαιμό.
Εναλλακτικά μην παραλείψετε λίγο ΘΡΟΥΜΠΙ που βοηθά στην σωματική ευεξία που ενίοτε χρειάζεται η ραθυμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (πνεύμονες)
Ο ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ είναι το ιδανικό βότανο για εσάς, χρήσιμος στο άσθμα και στις αναπνευστικές παθήσεις, μετριάζοντας την υπερκινητικότητά σας.
Εναλλακτικά σας έχουμε ΜΟΛΟΧΑ, που καταπραύνει την ανάσα αλλά και την επικοινωνιακή σας διάρροια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Στομάχι)
Την ευαισθησία που σας διακατέχει την χρεώνεται το στομάχι σας, αλλά με λίγο ΔΙΚΤΑΜΟ θα ανακουφιστείτε και από την κλάψα.
Εναλλακτικά σας προτείνουμε ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ που είναι τονωτικό, για να μη μας μαραζώσετε.

ΛΕΩΝ (καρδιά)
Το καλύτερο δυναμωτικό για τη γενναία αλλά και αλαζονική καρδιά σας είναι η ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ.
Εναλλακτικά προτείνουμε απαραίτητα λίγο ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ που θα τονώσει την καρδιά και θα καταπραύνει την ένταση των απαιτητικών βρυχηθμών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (έντερα)
Για την ασταμάτητη μεθοδικότητα και πρακτικότητά σας και το άγχος,που τις ακολουθεί, προτείνουμε ανεπιφύλακτα ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ που βοηθά τις εντερικές διαταραχές.
Εναλλακτικά ακολουθεί πολλή ΡΙΓΑΝΗ ειδικά στα φαγητά σας, για να σας απαλλάξει από το φούσκωμα των συνεχών ευθυνών, που επωμίζεστε σαν ακούραστοι λογιστές.

ΖΥΓΟΣ (νεφρά)
Συνδυάσαμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και έχουμε για εσάς την υπερκαλυπτική ΣΗΜΥΔΑ που βοηθά στις πέτρες των νεφρών αλλά και στην αισθητική του ζωδίου σας, διαλύοντας τα λίπη.
Εναλλακτικά σας έχουμε το πασίγνωστο ΧΑΜΟΜΗΛΙ για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας, που προκαλούνται από την ωραιοπάθειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (γεννητικά όργανα)
Διαλέξαμε για εσάς με τη συχνά ανεβασμένη λίμπιντο, την περίφημη ΑΓΡΙΑΔΑ που βοηθά σε μολύνσεις και καθαρίζει το αίμα..
Εναλλακτικά σας έχουμε ΦΑΣΚΟΛΗΛΟ που είναι κατευναστικό για τις κτητικές σας τάσεις,, λειτουργώντας βοηθητικά και στις εξάψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (συκώτι)
Για την ακατάσχετη ρητορική και φιλοσοφική σας επίδοση, σας έχουμε ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ, αποτοξινωτική για το συκώτι και για όσες τοξίνες διοχετεύετε στην περιοχή αυτή από την αναζήτησή σας.
Εναλλακτικά πιείτε πολλή ΜΕΝΤΑ. Θα βοηθήσει να σκέφτεστε πιο ουσιαστικά, ενώ είναι εξαιρετικά χωνευτική για τις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (γόνατα, αρθρώσεις)
Για τα συχνά σας κατσικώματα και τις φιλόδοξες αναρριχήσεις σας, προτείνουμε ΜΑΡΑΘΟ που ανακουφίζει τα αρθριτικά της συχνής σας παρόρμησης.
Εναλλακτικά προμηθευτείτε με αρκετό ΤΗΛΙΟ που θα σας χαλαρώσει και θα ωριμάσει τις προσδοκίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (κνήμες, αστράγαλοι)
Για τον δικό σας αμίμητο διανοητικό παροξυσμό προτείνουμε ΛΙΒΑΝΙ αλλά επειδή δεν πίνεται σας έχουμε ΑΧΙΛΛΑΙΑ, που ανακουφίζει από φλεβίτιδες και τονώνει τον κουρασμένο από τον ιδεαλισμό νου σας.
Εναλλακτικά τίποτα πιο ιδανικό από ΛΥΚΙΣΚΟ, που βοηθά στη δυσπεψία από την άρνηση των άλλων να σας παρακολουθήσουν.

ΙΧΘΕΙΣ (πέλματα)
Ονειροπόλοι και μυστικοπαθείς Ιχθείς, υπάρχει ένα βότανο για τις κράμπες που τόσο συχνά σας επισκέπτονται είτε σωματικές είτε νοητικές.
Ιδανικό για εσάς το ΤΖΙΝΤΖΕΡ και μπορείτε να το βάλετε και στο φαγητό, καλό θα σας κάνει.
Εναλλακτικά σίγουρα ΠΑΣΙΦΛΟΡΑ που είναι ενάντια στη μελαγχολία, που υποπέφτετε όταν βγείτε έξω από τα νερά σας ή σας βγάλει από αυτά, ένα άλλο χέρι.

Με την ελπίδα να μας ακούσετε λαμβάνοντας σοβαρά υπ όψιν τη μελέτη μας, ευχόμαστε ένα όμορφο ΣΚ με πολλές βοτανοθυμιάσεις, που προσφέρονται τώρα με το κρύο


Συμβουλες για καμακια....διεθνεις κατακτησεις και οχι μονο..


ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Κρήτη
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: από τις τρίχες στις μασχάλες
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: ζητώντας την να τις βάλετε αντηλιακό στην πλάτη για να μην καεί η ευαίσθητη λευκή επιδερμίδα της.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν την πιάσετε πολύ ώρα την πάρλα θα σας δει σαν τον μεγάλο της τον αδερφό και θα σας ζητήσει για το βράδυ να την γνωρίσετε σε κανέναν φίλο σας μπάς και γ......

ΣΟΥΗΔΕΖΑ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Ρόδο
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: από τις τρίχες στα πόδια οι οποίες δεν θα φαίνονται όμως επειδή είναι ξανθές.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Με φιλοσοφικές συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Πείτε ότι θέλετε αρκεί να κρατήσετε το σοφιστικό βλέμμα. Δεν παύουν να είναι ξανθές και θα τσιμπήσουν.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δώστε της απ' την αρχή να καταλάβει τι θέλετε και που το πάτε. Διαφορετικά θα τελειώσουνε οι διακοπές της και θα φύγει όπως ήρθε.

ΓΑΛΛΙΔΑ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Σαντορίνη
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Από τα επώνυμα συνολάκια που θα φοράει και το DIOR το μπικίνι.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Οπωσδήποτε καλοντυμένος με την Le Monde στο χέρι. Δώστε της να καταλάβει ότι προτιμάτε τα γαλλικά προϊόντα προσφέροντάς της ένα τσιγάρο CAULOISES BLONDES.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην δείξετε την γυφτιά σας. Πάτε την σε ένα ακριβό Restaurant για φαγητό. Θα την σκλαβώσετε!

ΑΓΓΛΙΔΑ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Κέρκυρα
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Από τους τόνους μπύρας που θα κατεβάζει στα μπαράκια του Κάβου.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Αξύριστοι, αχτένιστοι με άσπρο μπλουζάκι, τζιν και με μια μπύρα στο χέρι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην φάτε πολύ ώρα στο ψήσιμο γιατί θα φύγετε λιώμα από τις μπύρες και δεν θα κάνετε ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Να κάνει topless ηλιοθεραπεία σην παραλία για να τραβήξει την προσοχή (πολλές τουρίστριες = μεγάλος ανταγωνισμός).
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Με το καλύτερο φουσκωμένο κομμάτι που έχετε επάνω σας. Tο πορτοφόλι!!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δώστε της να καταλάβει ότι προτιμάτε πράγμα MADE IN GREECE!!!

GAY
ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ: στην Μύκονο
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Μόλις φτάσετε εκεί
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Χωρίς κόπο. Θα σας προλάβουνε και θα σας πλησιάσουνε αυτοί
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν πάλι είσαστε ΤΟΣΟ χάλια που δεν σας την πέφτει ούτε π......ς, κάντε μια βόλτα στο PIERO' S και ζητήστε από τον DJ να σας βάλει ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ το "ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ" για να χoρέψετε πάνω στο μπαράκι. Του πούστη!!! Κάποιος θα το πιάσει το υπονοούμενο
 

Το πρόσωπο μας δείχνει πόσο θα ζήσουμε

Ανήκετε στην κατηγορία των baby-face τύπων ή φαίνεστε όσων χρονών είστε;Η απάντησή σας μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντική απ’ όσο νομίζετε: μία νέα μελέτη αποκαλύπτει πως όσοι διαθέτουν εξαιρετικά νεανικό πρόσωπο έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν μέχρι τα βαθιά τους γηρατειά απ’ ό,τι οι υπόλοιποι εξ ημών που δεν μπορούμε να κρύψουμε ούτε έναν χρόνο από το πρόσωπό μας!Η μελέτη πραγματοποιήθηκε στη Δανία, μεταξύ 387 ζευγών διδύμων και το συμπέρασμα ήταν πως η εμφάνιση του προσώπου αποτελεί προάγγελο του προσδόκιμου επιβίωσης.
Οι ερευνητές ζήτησαν από δεκάδες εθελοντές να κοιτάξουν τις φωτογραφίες των 387 ζευγαριών των διδύμων και να μαντέψουν την ηλικία τους (η οποία ηλικία ήταν κάπου ανάμεσα στα… 70 και στα 100 χρόνια).
Όσοι δίδυμοι χαρακτηρίστηκαν ως baby-face διότι ουδείς μπορούσε με ακρίβεια να πει πόσων χρονών είναι (οι περισσότεροι τους «έκοβαν» μερικές… δεκαετίες), έζησαν πολύ περισσότερα χρόνια από τα αδέλφιά τους που «έδειχναν» την ηλικία τους.
Όπως γράφουν οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Δανίας στην «Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση», η μελέτη τους δεν σταμάτησε στην προαναφερθείσα διαπίστωση, αλλά βρήκε και μια πιθανή βιολογική εξήγηση για το κέρδος ζωής των baby-face διδύμων.
Το κλειδί είναι τα τελομερή – τα ακροτελεύτια τμήματα του DNA τα οποία, αναλόγως με το μήκος τους, υποδηλώνουν την ικανότητα των κυττάρων να αναπαράγονται.
Τα τελομερή σχετίζονται επίσης με το πόσο νέος φαίνεται κανείς. Όταν το μήκος τους είναι μικρό, πιστεύεται πως σημαίνει ταχύτερη γήρανση των κυττάρων. Επιπλέον, έχει σχετισθεί με την ανάπτυξη πολυάριθμων ασθενειών.
Στην μελέτη των διδύμων διαπιστώθηκε πως εκείνοι που έμοιαζαν νεώτεροι είχαν πιο μακριά τελομερή.
Οι ερευνητές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα την έρευνά τους, παρακολουθώντας την πορεία της υγείας των διδύμων τους επί επτά χρόνια. Έτσι διαπίστωσαν πως όσο μεγαλύτερη ήταν η διαφορά στην νεανικότητα του προσώπου δύο διδύμων, τόσο πιθανότερο ήταν να πεθάνει στη διάρκεια της επταετίας εκείνος που φαινόταν μεγαλύτερος.
Η ηλικία, το φύλο και το μορφωτικό ή κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο των διδύμων δεν φάνηκε να παίζουν κανέναν ρόλο στην πιθανότητα θανάτου.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου