Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ!



-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή δεν θέλουμε να πέσουν τα ταξί στα χέρια των πολυεθνικών και να έχουμε την δημιουργία νέων καρτέλ που θα ανεβάσουν το κόστος μεταφοράς των Ελλήνων στα ύψη.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή όταν μπαίνουμε σε ένα ταξί επιθυμούμε να βλέπουμε τον Ανδρέα, τον Γιάννη, τον Αλέξανδρο και όχι τον Αχμέτ, τον Χασάν και τον Καζαμπούμπου με τους οποίους θα αντικαταστήσουν τους Έλληνες οδηγούς οι πολυεθνικές.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή μας προκαλεί οργή η αποφασίζουμε και διατάσσουμε στάση Ραγκούση. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Μην ξεχνάμε ότι με τον ίδιο τρόπο ο ίδιος "κύριος" επέβαλε τον πλέον ανθελληνικό νόμο όλων των εποχών. Τον νόμο περί αποδόσεως της Ελληνικής Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες εποίκους.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή μας προκαλεί εμετό η υποκρισία των παπαγαλάκιων της τηλεοράσεως. Ο Καμπουράκης, ο Οικονομέας, ο Πορτοσάλτε και οι λοιποί υπέρλαμπροι τηλεοπτικοί αστέρες θυμήθηκαν τον... τουρισμό. Βεβαίως, για τους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες που έχουν μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας σε έναν απέραντο οίκο ανοχής, όπου οι τουρίστες αποτελούν στόχο του κάθε αφρικανού και ασιάτη εγκληματία- φαντάζεσθε όλοι με τι ευχάριστα λόγια περιγράφουν τις εμπειρίες τους στους δικούς τους τα θύματα- τσιμουδιά. Προφανώς στο μαρξιστικό ή νεοφιλελεύθερο μυαλουδάκι τους η παρουσία των αλλοδαπών εγκληματιών συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή τα πρωτοσέλιδα των διαπλεκόμενων φυλλάδων υποστηρίζουν ότι οι κινητοποιήσεις θα καταστρέψουν την Ελληνική οικονομία. Ε, όχι. Πάει πολύ οι κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες, οι κλέπτες του χρηματιστηρίου, οι εργολάβοι των Olympic Games να παριστάνουν τους υπερασπιστές της οικονομικής ζωής της χώρας.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή η ΧΟΥΝΤΑ του Τζέφρυ και της αμερικανοπροσκυνημένης παρέας του θα φύγει μόνο με δυναμικές δράσεις όπως αυτές των ταξιτζήδων. Καλές οι μούτζες, καλά και τα συνθήματα έξω από το κοινοβούλιο, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με τις δυναμικές κινητοποιήσεις που φθείρουν το ανθελληνικό Σύστημα.


ΠΗΓΗ: http://ieroslochos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου